Random foto

ImpeesaNet


Voor leiding

 Impeesa nieuws feed

Voorzitter

 

Groepsbegeleider

 

Mijn naam is Michel Janssen. Ik ben 48 jaar oud en getrouwd met Marga. We hebben 3 kinderen: Susanne 19 jaar, Linda 17 jaar (bij de jongerentak) en Wouter 15 jaar (bij de explo's). Zelf ben ik als welp bij Scouting Don Bosco in Alkmaar begonnen en ben daar ook leiding bij de verkenners geweest. Toen mijn eigen kinderen naar de Kabouters van Impeesa gingen en er hulp nodig was bij de uitwerking van de nieuwbouwplannen van het groepshuis ben ik met veel plezier bij Impeesa betrokken geraakt. Ook in het nieuwe groepsbestuur hoop ik een positieve bijdrage te leveren aan het plezier dat onze leden aan Impeesa beleven.

Penningmeester

 

Bestuurslid / ledenadministratie

Ik ben Wil Barkmeijer , getrouwd met Edith en vader van Ilse . Ik ben 56 jaar en woon in Leiderdorp. In het dagelijks leven werk ik als coördinator Medische Fotografie en Audio Visuele Techniek van de Rijnland Zorggroep in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Ik heb 1 dochter, Ilse , die actief is bij de Bevers van Impeesa.
Zelf heb ik geen ervaring met scouting, buiten dat ik in het verre verleden welp ben geweest.

Ik hoor van Ilse en ook van René Kipp enthousiaste verhalen over wat er allemaal voor leuke activiteiten zijn geweest.
Dit is voor mij de reden dat ik me heb aangemeld als kandidaat bestuurder met het aandachtsgebied van ledenadministratie.