Speltakken

Klik op een speltak om naar hun pagina te gaan

Random foto

Voor leiding

 Impeesa nieuws feed

ImpeesaNet

Online inschrijven

Ben je al bij ons komen kijken? Nee? Doe dat  dan zeker een keer tijdens de opkomst of tijdens onze open dag (21 mei  2017!) . Je kunt, om een afspraak te maken hiervoor, een mail sturen naar ledenadministratie@impeesa-zoetermeer.nl

Liever gelijk inschrijven? Dat kan ook! Vul dan ons online inschrijfformulier in. Klik hiervoor op  deze link.

Impeesa Zoetermeer

Scouting Impeesa is een eigentijdse en actieve scoutinggroep binnen Zoetermeer.  Op onze website hebben we geprobeerd zoveel mogelijk een beeld te geven hoe leuk scouting kan zijn.
Natuurlijk kan een website niet alles vertellen, neem daarom eens contact op en kom een keertje kijken.

Bij Impeesa Zoetermeer hebben we 11 verschillende speltakken binnen 5 verschillende leeftijdscategoriën. Kijk onder speltakken voor een overzicht van deze speltakken..

De bevers zijn van 5 t/m 7 en hebben opkomst op zaterdagmorgen. De Kabouters, welpen en esta's zijn vanaf 7 jaar t/m het jaar dat je 11 wordt. De Kabouters en welpen draaien op zaterdag en de esta's op vrijdagavond.

De gidsen, scouts en verkenners hebben de leeftijd vanaf 11 t/m 14 jaar. Op zaterdag zijn zowel de gidsen als de verkenners actief. De scouts hebben op vrijdagavond hun opkomst.
Vanaf 14 jaar kom je bij de explorers, deze hebben ook op vrijdagavond opkomst. Vanaf 16 jaar ben je welkom bij de jongerntak op donderdagavond

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u zich richten tot de mensen vermeld bij contact.

Een functie bij Impeesa ?

Scouting bestaat alleen dankzij de leiding. Zonder de leiding kunnen de kinderen niet begeleid worden, worden er geen opkomsten bedacht en worden er ook geen speciale evenementen zoals kampen en groepsdagen georganiseerd. Leiding is dus een must bij scouting. Onder het kopje “Over Impeesa” kun je meer lezen over een functie bij Impeesa. Daar staat de nodige informatie over leidingfuncties, functies voor het ondersteunend kader maar ook de nodige gegevens voor mensen die het leuk vinden om een keer een kleine taak te doen voor de vereniging. Je vindt er ook de contactgevens voor nadere informatie of om je aan te melden.

 

Zomerkamp 2012