Speltakken

Klik op een speltak om naar hun pagina te gaan

Random foto

Voor leiding

 Impeesa nieuws feed

ImpeesaNet

Corona en herstart opkomsten

Het kabinet heeft onlangs versoepelingen in de maatregelen rondom “Corona” afgekondigd. Een van de positieve gevolgen daarvan is, dat opkomsten in de buitenlucht in bepaalde gevallen weer mogelijk zijn.

Om de opkomsten voor elkaar te krijgen blijkt best complex. De afgelopen tijd hebben we als speltak, samen met het bestuur en andere speltakken, hard gewerkt aan de beoordeling van de mogelijkheden voor Impeesa en de verschillende speltakken.

Binnen Impeesa hebben we per leeftijdscategorie onderzocht of we met voldoende leiding een goede opkomst kunnen organiseren. De regels en eisen die hieraan gesteld worden hebben per leeftijdscategorie en verschillende invloed op wat er mogelijk is. Uitgangspunt is dat de activiteit voldoen aan de eisen van het RIVM, Scouting Nederland én de Gemeente Zoetermeer. Ook vanuit Impeesa hebben we een aantal centrale afspraken gemaakt die elke speltak zal volgen.

Hierdoor kan het voorkomen andere leeftijdscategorieën verschillende afwegingen maken en tot een verschillend voorlopig besluit over de herstart zijn gekomen. Ouders en jeugdleden ontvangen per mail van hun speltak het laatste nieuws omtrent de invulling van de komende opkomsten (zijnde fysiek danwel online).

Impeesa-Corona-Protocol
Impeesa heeft zich strikt te houden aan een aantal kaders dat door autoriteiten wordt opgelegd. Niet altijd leuk of handig, maar wel voor ons aller bestwil. Impeesa zal zich te allen tijde hieraan houden, en verwacht dat u en uw kind zich bij deelname aan de activiteiten, hier ook aan conformeren. Meer hierover vindt u in het Impeesa “Corona- protocol”.


Een samenvattende afbeelding van de spelregels staat hier!

 

 

 

Online inschrijven

Ben je al bij ons komen kijken? Nee? Doe dat  dan zeker een keer tijdens de opkomst! Je kunt, om een afspraak te maken hiervoor, een mail sturen naar ledenadministratie@impeesa-zoetermeer.nl Liever gelijk inschrijven? Dat kan ook! Vul dan ons online inschrijfformulier in. Klik hiervoor op  deze link.

Impeesa Zoetermeer

Scouting Impeesa is een eigentijdse en actieve scoutinggroep binnen Zoetermeer.  Op onze website hebben we geprobeerd zoveel mogelijk een beeld te geven hoe leuk scouting kan zijn.
Natuurlijk kan een website niet alles vertellen, neem daarom eens contact op en kom een keertje kijken.

Bij Impeesa Zoetermeer hebben we 11 verschillende speltakken binnen 5 verschillende leeftijdscategoriën. Kijk onder speltakken voor een overzicht van deze speltakken..

De bevers zijn van 5 t/m 7 en hebben opkomst op zaterdagmorgen. De Kabouters, welpen en esta's zijn vanaf 7 jaar t/m het jaar dat je 11 wordt. De Kabouters en welpen draaien op zaterdag en de esta's op vrijdagavond.

De gidsen, scouts en verkenners hebben de leeftijd vanaf 11 t/m 14 jaar. Op zaterdag zijn zowel de gidsen als de verkenners actief. De scouts hebben op vrijdagavond hun opkomst.
Vanaf 14 jaar kom je bij de explorers, deze hebben ook op vrijdagavond opkomst. Vanaf 16 jaar ben je welkom bij de jongerntak op donderdagavond

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u zich richten tot de mensen vermeld bij contact.

Feestkostuums?

Zoek je nog leuke thema-kostuums of feestkleding? Impeesa maakt graag gebruik van feestkleding365! Kijk op feestkleding365.nl


Een functie bij Impeesa ?

Wij zijn op zoek naar leiding!

Scouting bestaat alleen dankzij de leiding. Zonder de leiding kunnen de kinderen niet begeleid worden, worden er geen opkomsten bedacht en worden er ook geen speciale evenementen zoals kampen en groepsdagen georganiseerd. We zijn hard op zoek naar uitbreiding van verschillende leidingteams. Ben jij iemand of ken je iemand die het een leuk lijkt om op regelmatige basis jeugdleden een geweldige tijd te bieden bij Impeesa? Neem dan contact met ons op! Onder het kopje “Over Impeesa” kun je meer lezen over een functie bij Impeesa.

 

 

 

Zomerkamp 2012