Speltakken

Klik op een speltak om naar hun pagina te gaan

Random foto

Voor leiding

 Impeesa nieuws feed

ImpeesaNet

Impeesa Socials!

Volg nu Impeesa op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes en evenementen!


Facebook - Free social media icons https://www.facebook.com/Scouting.Impeesa

File:Instagram icon.png - Wikimedia Commonshttps://www.instagram.com/scouting_impeesa_zoetermeer/

Online inschrijven

Ben je al bij ons komen kijken? Nee? Doe dat  dan zeker een keer tijdens de opkomst! Je kunt, om een afspraak te maken hiervoor, een mail sturen naar ledenadministratie@impeesa-zoetermeer.nl Liever gelijk inschrijven? Dat kan ook! Vul dan ons online inschrijfformulier in. Klik hiervoor op  deze link.

Impeesa Zoetermeer


Scouting Impeesa is een eigentijdse en actieve scoutinggroep binnen Zoetermeer.  Op onze website hebben we geprobeerd zoveel mogelijk een beeld te geven hoe leuk scouting kan zijn.
Natuurlijk kan een website niet alles vertellen, neem daarom eens contact op en kom een keertje kijken.

Bij Impeesa Zoetermeer hebben we 7 verschillende speltakken binnen 5 verschillende leeftijdscategoriën. Kijk onder speltakken voor een overzicht van deze speltakken..

De bevers zijn van 5 t/m 7 en hebben opkomst op zaterdagmorgen. De jongens- of meiden welpen zijn vanaf 7 jaar t/m het jaar dat je 11 wordt en draaien op zaterdag.

De gidsen en verkenners hebben de leeftijd vanaf 11 t/m 14 jaar. Op zaterdag zijn zowel de gidsen als de verkenners actief.
Vanaf 15 jaar kom je bij de explorers, deze hebben ook op vrijdagavond opkomst.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u zich richten tot de mensen vermeld bij contact.Een functie bij Impeesa ?

Wij zijn op zoek naar leiding!

Scouting bestaat alleen dankzij de leiding. Zonder de leiding kunnen de kinderen niet begeleid worden, worden er geen opkomsten bedacht en worden er ook geen speciale evenementen zoals kampen en groepsdagen georganiseerd. We zijn hard op zoek naar uitbreiding van verschillende leidingteams. Ben jij iemand of ken je iemand die het een leuk lijkt om op regelmatige basis jeugdleden een geweldige tijd te bieden bij Impeesa? Neem dan contact met ons op! Onder het kopje “Over Impeesa” kun je meer lezen over een functie bij Impeesa.

 

 

 

Zomerkamp 2012